Νέο τροχαίο με μετανάστες -Σταματήστε τους στον Έβρο, τους σκοτώνεται στην Εγνατία Οδό

13 Νοεμβρίου 201814:34

Μία νεκρή και εννέα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη πρωινές ώρες σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού κοντά στα διόδια Ανάληψης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο συνέβη όταν και πάλι το όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα της Αστυνομίας για έλεγχο. Και πλέον εδώ είναι οι μεγάλες ευθύνες της Αστυνομίας. Γνωρίζει πολύ καλά που είναι η αφετηρία των διακινητών και που καταλήγουν, ξεκινούν από τον Έβρο και καταλήγουν στην Θεσσαλονίκη, την ίδια στιγμή που άλλοι μετανάστες-πρόσφυγες και λαθρομετανάστες κινούνται ανενόχλητοι στους δρόμους της Θράκης

Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος που η Ελληνική Αστυνομία, δεσμεύει σε κάθε σταθμό διοδίων έως και 3 οχήματα μαζί με προσωπικό, για να κάνει σήμα για έλεγχο, ο διακινητής να αναπτύξει ταχύτητα, και στο τέλος να έχουμε νεκρούς. 

Οι ευθύνες της Αστυνομίας είναι πλέον πάρα πολύ σοβαρές, ο συγκεκριμένος σχεδιασμός είναι καθαρά επικοινωνιακός, στήνουν οχήματα στα διόδια για να δείξουν ότι αστυνομεύουν, και στο τέλος καταλήγουν να καταδιώκουν μελλοθάνατους .

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr