Νέο τρέιλερ για τον «Αδάμαστο»

5 Οκτωβρίου 201314:00

Η ταινία που έκανε πάνω από 1.000 εισιτήρια σε 2 μόλις προβολές στις Νύχτες Πρεμιέρας, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του ταλαντούχου Θάνου Κερμίτση και πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας, ο «Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα», θα προβληθεί στους κινηματογράφους από τη FilmBoy Pictures.

Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικ «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα» του βραβευμένου Γιάννη Ρουμπούλια, ο οποίος κρατά και τον βασικό ρόλο του Ντράγκαρ.

Στον σκοτεινό κόσμο του Ελεμπρος, η πανίσχυρη Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα κυβερνά με σιδερένια γροθιά και όλοι οι λαοί βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία της. Ενας σκλαβωμένος βάρβαρος πολεμιστής από τις περιοχές του Βορρά, ο Ντράγκαρ, παίρνει μέρος σε μονομαχίες, διασκεδάζοντας τους ευγενείς της Αυτοκρατορίας. Το σώμα του βρίσκεται εκεί, αλλά το μυαλό του ταξιδεύει στον τόπο του και στη γυναίκα που άφησε πίσω.

Καθώς καταφέρνει να αποδράσει παίρνοντας όμηρο τη Βαλέρια, την κόρη ενός Στρατηγού της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος στήνει άγριο ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Ο δρόμος του γυρισμού αποδεικνύεται γεμάτος περιπέτειες και εκπλήξεις τόσο για τον Ντράγκαρ, όσο και για την κακομαθημένη Βαλέρια.

H πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας βασίζεται στο κόμικ «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα», του Γιάννη Ρουμπούλια, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στον ρόλο του «αδάμαστου» ήρωα. Παρά την απαιτητική παραγωγή, πρόκειται για μία ανεξάρτητη ταινία, που χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά μέσω crowdfunding.

Παίζουν επίσης οι : Θάνος Κερμίτσης , Μελέτης Γεωργιάδης, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Αρης Καπλανίδης, Γεωργία Γιαννακούδη, Κυριάκος Κορογιάννης, Γιώργος Μπούγος, Βασίλης Λόγιος, Θάνος Λιάκος και Κωνσταντίνα Τάτση.

Η σκηνοθεσία είναι του Θάνου Κερμίτση ενώ το σενάριο συνυπογράφουν ο Θάνος Κερμίτσης και ο Γιάννης Ρουμπούλιας. Η επική μουσική επένδυση της ταινίας είναι του Δημήτρη Παπαβασιλείου.

Πηγή :www.e-go.gr/cinemag

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr