Νέο Hyundai Tucson – Εξέλιξη χωρίς όρια

22 Απριλίου 201909:15

Μια ακόμη τολμηρότερη σχεδίαση, με την τελευταία λέξη σε τεχνολογίες οδηγικής άνεσης και ενεργητικής ασφάλειας, είναι οι απτές αποδείξεις της ποιοτικής εξέλιξης του νέου Hyundai Tucson.

Εκλεπτυσμένος και αρμονικός σχεδιασμός

Καλοσχεδιασμένες επιφάνειες και ισορροπημένες αναλογίες συνθέτουν μία αθλητική εμφάνιση.

Θέσεις πρώτης κατηγορίας

Το Nεο Tucson προσφέρει απαράμιλλη άνεση στους πίσω επιβάτες χάρη στα 7 επίπεδα ανάκλισης των πλατών των πίσω θέσεων. Ανακαλύψτε ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης με υλικά υψηλής ποιότητας και μαλακές επιφάνειες σε όλο το εσωτερικό του, μια αίσθηση που σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Ευέλικτος χώρος φόρτωσης

Με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία, το νέο Tucson προσφέρει 513 lt αποσκευών με πέντε μεγαλόσωμους επιβάτες. Τα πίσω καθίσματα διαιρούνται 60:40 για περισσότερη ευελιξία ενώ αναδιπλούμενα δημιουργούν χώρο αποσκευών 1503 lt.

Ευρύχωρο και εκλεπτυσμένο.

Το ανασχεδιασμένο, υψηλής αισθητικής εσωτερικό του νέου Tucson χαρακτηρίζεται από ένα άνετο και ευρύχωρο σαλόνι, υψηλής ποιότητας υλικά και ανάγλυφες επενδύσεις υφάσματος και δέρματος σε εξαιρετικές χρωματικές εκτελέσεις.

Νέος εξωτερικός σχεδιασμός

Το νέο Tucson διαθέτει νέα εκλεπτυσμένα φώτα με πλήρεις προβολείς LED για ακόμα πιο σπορ εμφάνιση. Οι άκρες τους έρχονται σε επαφή με γωνίες της νέας μάσκας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του επανασχεδιασμένου μπροστινού προφυλακτήρα και του εμπρός διακοσμητικού αμαξώματος. Το ισχυρό και εκφραστικό πίσω μέρος, έχει τώρα ανανεωμένη πίσω πόρτα και οπίσθιο προφυλακτήρα.

Φλας ενσωματωμένο στους εξωτερικούς καθρέπτες

Τα φλας στους εξωτερικούς καθρέπτες βοηθούν τους άλλους οδηγούς να αντιλαμβάνονται ευκολότερα τις αλλαγές πορείας σας

Προστατευτικά φρύδια τροχών

Η ασύμμετρη καμπυλότητα των θόλων στους τροχούς δίνει την αίσθηση της κίνησης προς τα εμπρός.

Πλευρικά προστατευτικά

Τα πλευρικά προστατευτικά 2 χρωματικών τόνων ενώνουν με αρμονία τους θόλους των πίσω και εμπρός τροχών

Πίσω αεροτομή με ενσωματωμένο φως φρένων (HMSL)

Η στάνταρ πίσω αεροτομή ενσωματώνει αρμονικά το πίσω φως στοπ κάνοντας το φρενάρισμα ορατό από μεγάλη απόσταση.

Κομψή εσωτερική άνεση

Η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού του νέου Tucson, δημιουργεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό μοναδικής ευρυχωρίας και άνεσης. Ο εργονομικός σχεδιασμός του εσωτερικού, έχει αναβαθμιστεί με νέα ποιοτικά μαλακά υλικά και εκλεπτυσμένους χρωματικούς συνδυασμούς εσωτερικού και οροφής.

Εξερευνήστε τα εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το νέο Tucson προσφέρει την προηγμένη συνδεσιμότητα που αναζητάτε και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία καινοτόμο τεχνολογία για να σας κάνει πιο άνετη την οδήγηση. Εξερευνήστε μερικά από τα κορυφαία αυτά χαρακτηριστικά.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr