Νέο ατύχημα στη γνωστή διασταύρωση της 12 Αποστόλων-Βουλγαροκτόνου

2 Ιουνίου 201309:20

Ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στις 8, στην πολυσυζητημένη διασταύρωση της οδού Βουλγαροκτόνου και 12 Αποστόλων.

Λίγες μέρες πριν, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης είχε συζητηθεί και πάλι το θέμα με αφορμή την επισήμανση του Ν. Ανταμπούφη ότι ο καθρέπτης που είχε τοποθετηθεί, είχε αφαιρεθεί, με την Επιτροπή και το Δήμαρχο Ξάνθης να ζητούν να επανέλθει ο καθρέπτης.

Τελικά πριν επανατοποθετηθεί ο καθρέπτης, υπήρξε νέο ατύχημα. Δύο ακόμη αυτοκίνητα, συγκρούστηκαν στη διασταύρωση το βράδυ του Σαββάτου, Ένα  WV golf που περνούσε την οδό Βουλγαροκτόνου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα Toyota Υaris που ήταν στην κάθοδο της 12 Αποστόλωνμε αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι τον τοίχο της πολύπαθης γωνιακής κατοικίας.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο δύο οχήματα ενώ επιλήφθηκε η Τροχαία Ξάνθης, που αποκατέστησε την κυκλοφορία 20 λεπτά αργότερα.

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στο συγκεκριμένο σημείο, ως γνωστό, μετά την αλλαγή προτεραιότητας έχουν σημειωθεί σωρεία ατυχημάτων με μικρές ή σοβαρότερες υλικές ζημιές και οι περίοικοι,  όπως και το Σάββατο, διαμαρτύρονται έντονα για την επικινδυνότητα και τους φόβους όσων διέρχονται πεζοί. Με την τοποθέτηση καθρέπτη είχε ανακοπεί ο ρυθμός των ατυχημάτων, αλλά μετά την αφαίρεση  φαίνεται ότι κατάσταση επιδεινώθηκε και πάλι.

voulgaroktonou troxaia voulgaroktonou atihima ioun 13 voulgaroktonou gof voulgaroktonou toixos

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr