Νέο άδειασμα Τοψίδη σε υποψήφιους του στην Ξάνθη

10 Απριλίου 201923:46

Μετά το μεγαλοπρεπές δούλεμα στον Οδυσσέα Βουρβουκέλη, και την επική κωλοτούμπα του τελευταίου, ο Χριστόδουλος Τοψίδης με τον αέρα του νικητή μπορεί και αδειάζει μεθοδικά πλέον τους υποψήφιους του στην Ξάνθη, προς όφελος αυτή την φορά….του Οδυσσέα Βουρβουκέλη. Και όταν μιλάμε για άδειασμα, δεν εννοούμε φυσικά τους Μιχάλη Αμοιρίδη και Στέλιο Μωραϊτη.

Λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση στην Αλεξανδρούπολη, ο Χριστόδουλος Τοψίδης βρέθηκε στην Ξάνθη προσπαθώντας να βρει τρόπο να περάσει στα μαλακά το άδειασμα στον Οδυσσέα Βουρβουκέλη. Βρέθηκαν σε γνωστό καφέ της πόλης, και εκεί συμφωνήθηκε η στήριξη του Τοψίδη στο πρόσωπο του νεαρού πρώην ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Η στήριξη αυτή έχει φυσικά να κάνει με τον τρόπο που θα κινηθούν άλλοι υποψήφιοι εις βάρος των άλλων ανυποψίαστων υποψήφιων συμβούλων. 

Να σημειώσουμε, και να το κρατήσουμε, ότι στην πρώτη παρουσίαση στην Κομοτηνή, ο Χριστόδουλος Τοψίδης δεν είχε αναφερθεί καθόλου στην μειονότητα, και στις επόμενες όχι και με ιδιαίτερη θέρμη. 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr