Νέοι υποψήφιοι στον Χ.Πούλιο: Δαργανάκης, Μυστακίδου, Ακριτίδης, Γαβριηλίδου

12 Μαρτίου 201409:20

Οι τελευταίες προσθήκες στο συνδυασμό Πούλιο, προκύπτουν από τις πληροφορίες που υπάρχουν αλλά και από τις φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα ο επικεφαλής από τις κλειστές συγκεντρώσεις των στελεχών του. babis darganakis 2Ο Μπάμπης Δαργανάκης φαίνεται ότι είναι η έκπληξη καθώς δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια συγκέντρωση. Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και επιχειρηματίας του «Αερικό» και του «Lola», υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια για τη μουσική επένδυση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού είναι η προσθήκη που αναμένεται να απευθυνθεί στον κόσμο της νεολαίας για το συνδυασμό Πούλιου.

thouli 1Στις φωτογραφίες από τη συνάντηση της Δευτέρας εμφανίστηκε η Θωμαίς Μυστακίδου. Η γνωστή εκπαιδευτικός, μια από τις λίγες υποψηφιότητες των περασμένων εκλογών  που δέχτηκαν την πρόταση του Χρήστου Πούλιου – είχε χάσει την εκλογή της λόγω της ήττας του συνδυασμού- φαίνεται ότι την αποδέχτηκε και επανέρχεται  στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Κοινωνία Δημοτών για το Δήμο Ξάνθης.

stathis 2Ο Στάθης Ακριτίδης, επιχειρηματίας και μόνιμος κάτοικος του Γέρακα συμμετέχει στο Δημοτικό Ψηφοδέλτιο.  Το καλοκαίρι που πέρασε δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην παραλία Μαγγάνων ενώ είναι και αθλητής του υπερμαραθωνίου, ορειβάτης και σέρφερ.

rea 2Τέλος, η Ρέα Γαβριηλίδου, Καθηγήτρια Αγγλικών στη Δημόσια Εκπαίδευση, εδώ και αρκετές μέρες έχει επίσης κλείσει με το συνδυασμό του Χρήστου Πούλιου.

Παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων φαίνεται να έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό και το έχει γνωστοποιήσει στο φιλικό περιβάλλον, οι επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμη από το συνδυασμό, προφανώς, αναμένοντας την τελική διαμόρφωση του προγράμματος μέσα από τις συναντήσεις των στελεχών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr