Νέες ζημιές στο Κολυμβητήριο από αγνώστους. Έσπασαν πλέξιγκλας και έκαναν μπάνιο !

19 Ιουλίου 201320:30

Νέες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο Κολυμβητήριο της Ξάνθης, τις τελευταίες μέρες σε διαδοχικές επιδρομές τους . Πρόσφατα, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν ένα πέτασμα πλέξιγκλας στον περίβολο  της πισίνας ώστε να μπουν στο εσωτερικό και να κάνουν μπάνιο, όπως διαπιστώθηκε!

Παράλληλα, έχουν προξενήσει ζημιές  και στα γραφεία των δύο Συλλόγων. Πιο συγκεκριμένα, παραβίασαν με κατσαβίδι την αλουμινένια πόρτα των Γραφείων του Ποσειδώνα, μπήκαν στο εσωτερικό αλλά δεν αφαίρεσαν τίποτε. Το ίδιο επιχείρησαν να κάνουν και στα γραφεία του ΚΟΞ, όπου όμως υπάρχει σιδερένια πρόσθετη καγκελόπορτα, την οποία δεν κατάφεραν να παραβιάσουν.

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, τα περιστατικά, λίγες μέρες μετά τις επισκευές και την επαναλειτουργία, έχουν θορυβήσει τη δημοτική αρχή και πλέον ο χώρο φυλάσσεται από φύλακα. Πιθανολογείται ότι οι δράστες των ζημιών προέρχονται από νεαρούς που συγκεντρώνονται στο χώρο του λιμνίου και κάνει έκκληση στους γονείς να κάνουν συστάσεις στα παιδιά τους για να αποφεύγουν να αναμιγνύονται στους βανδαλισμούς.

pisina zimies 1 pisina zimies 2 pisina zimies 3 pisina zimies 5 pisina grafeia 2 pisina grafeia pisina zimies 6 pisina zimies 7

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr