Νέες συζητήσεις Εργαζομένων-Διοίκησης στη ΣΕΚΑΠ για την εξεύρεση λύσης. Δέχονται μειώσεις για να υπογράψουν επιχειρησιακή σύμβαση

4 Φεβρουαρίου 201410:30

Συνάντηση Διοίκησης και Εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, όπου οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα εργασιακά και οικονομικά ζητήματα που έχουν διαταράξει το κλίμα και διαπιστώνεται , καταρχήν πρόθεση συζήτησης και συνεργασίας.

Όπως αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος των εργαζομένων, κύριος Κώστας Κουρτίδης, γίνονται προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, ώστε να οδηγηθούν σε μια κοινή λύση.  Σε κλίμα συνεργασίας φαίνεται πως κινείται η διοίκηση της εταιρίας με τους εργαζόμενους, οι οποίοι δέχονται να γίνουν κάποιες μειώσεις στις αποδοχές τους, να υπογραφούν οι επιχειρησιακές συμβάσεις και να βρεθεί λύση  για τους απολυμένους της εταιρίας.

«Γεγονός όμως που δεν σταματά τους εργαζόμενους από τον αγώνα που έχουν αρχίσει εδώ και μήνες», τονίζει ο κύριος Κουρτίδης. Τέλος, πρόσθεσε ότι το κλίμα μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων κινείται σε τυπικά πλαίσια, σημειώνοντας πως  από την πλευρά της εταιρίας υπάρχει η τάση συνεργασίας, ώστε να δοθούν λύσεις, όμως εκ του αποτελέσματος τελικά θα φανεί ποια είναι η διάθεση των διοικούντων.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr