Νέες φωτογραφίες και κλιπάκια του «Malavita»: Προσοχή, όχι συνηθισμένη οικογένεια.

2 Σεπτεμβρίου 201323:30

Σε αυτήν την κάπως προφανή, αλλά αναμενόμενα διασκεδαστική μαύρη κωμωδία από τον Λικ Μπεσόν, τον πρώτο λόγο έχουν οι πρωταγωνιστές

 

Τρία νέα κλιπάκια και πολλές φωτογραφίες από το λαμπερό καστ του «Malavita» κάνουν εδώ και λίγες ημέρες το γύρο του διαδικτύου για να επιβεβαιώσουν τη γενική παραδοχή ότι η αλλαγή (κάθε είδους) έρχεται δύσκολα.

Σε αυτήν την κάπως προφανή, αλλά αναμενόμενα διασκεδαστική μαύρη κωμωδία από τον Λικ Μπεσόν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μισέλ Φάιφερ είναι ένα ζευγάρι πρώην γκάνγκστερ που προσπαθούν να βγάλουν από μέσα τους τις παλιές μαφιόζικες συνήθειες, όταν μετακομίζουν με τα δυο παιδιά τους (Νταϊάνα Άργκον και Τζον Ντ’ Λίο) σε χωριό της Βόρειας Γαλλίας, έχοντας μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Βεβαίως όταν στο καστ έχεις τρεις πρώτης γραμμής πρωταγωνιστές (μαζί με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι και ο Τόμι Λι Τζόουνς ως πράκτορας που προσπαθεί να τους προστατεύει και να κρατήσει την ταυτότητά τους μυστική), το βάρος πέφτει στις ερμηνείες και οι όποιες πιθανές αδυναμίες ή ευκολίες του σεναρίου δεν έχουν και τόση σημασία μπροστά σε ένα μορφασμό του Ντε Νίρο ή ένα νεύμα της Φάιφερ που ξανασυναντώνται στο πλατό μετά το «Stardust» και το «New Year’s Eve».

Με διεθνή τίτλο «The Family», η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Τονίνο Μπενακουΐστα «Badfellas» που διασκεύασε για την οθόνη ο Μπεσόν με τον Μάικλ Καλέο. Δείτε το νέο φωτογραφικό υλικό και τα τρία κλιπάκια που επεκτείνουν τις σκηνές του πρώτου τρέιλερ, εστιάζοντας επάνω στον καθένα από τους ήρωες ξεχωριστά.

malavita-2 malavita-3 malavita-4 malavita-5 malavita-6 malavita-7 malavita-8

Πηγή : e-go.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr