Νέα στιλάτα ακουστικά της Sony

9 Μαρτίου 201317:00

Τα νέα ακουστικά κεφαλής, MDR-XB910, από τη Sony, συνδυάζουν την πολύ υψηλή ποιότητα ήχου με την εξαιρετική κομψότητα και παίρνουν στοιχεία από τις τελευταίες τάσεις της μουσικής.

Νιώστε τις χαμηλές νότες, την ψυχή της σημερινής μοντέρνας μουσικής. Τα κορυφαία ακουστικά MDR-XB910 σάς ταξιδεύουν ακόμα πιο βαθιά στον ήχο, αφού μπορούν να χειρίζονται άνετα, δυνατά μπάσα και συναρπαστικούς ροκ ή ποπ ήχους.

Χάρη στην τεχνολογία τελευταίας γενιάς της Sony, την Advanced Direct Vibe Structure, τα πολύ χαμηλά μπάσα (sub-bass) ακούγονται πιο έντονα και πιο επιβλητικά από ποτέ. Επίσης, επιτυγχάνεται ομαλή βελτίωση στις χαμηλού και μεσαίου εύρους αποκρίσεις, έτσι ο ήχος ικανοποιεί τους λάτρεις της σύγχρονης μουσικής.

Τα απίστευτα μπάσα είναι μόνο η αρχή. Τα ακουστικά MDR-XB910 παντρεύουν τον εξαιρετικό ήχο με την εξαιρετικής ποιότητας, νέα εμφάνιση χάρη στα στοιχεία πραγματικού αλουμινίου, που διαθέτουν. Για να μην αποχωρίζεστε ποτέ τον αγαπημένο σας ήχο, οι κάψες των ακουστικών περιστρέφονται, ώστε να γίνονται επίπεδα, και να τα παίρνετε μαζί στα ταξίδια σας, εξοικονομώντας χώρο στο σακίδιο ή την τσάντα σας. Διατίθεται, επίσης, ένα εναλλακτικό αποσπώμενο καλώδιο και ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο για να έχετε στα ακροδάχτυλά σας τον έλεγχο της συσκευής αναπαραγωγής MP3 σας ή για να μιλάτε hands-free στο smartphone σας.

Τα νέα ακουστικά MDR-XB910, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Μάιο του 2013.

TechPress

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr