Νέα συνάντηση των «3» της παράταξης Στυλιανίδη: Μόνο υπό ενιαίο συνδυασμό υποχωρεί ο Τσέπελης. Χωρίς αποτέλεσμα οι συζητήσεις.

11 Ιανουαρίου 201400:06

Δεν κατέληξε σε κάποια κοινή απόφαση η συνάντηση που είχαν οι τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι που έχουν προκύψει στην παράταξη της πλειοψηφία ςστο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετά τη συνάντηση της παράταξης που ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το βράδυ της Πέμπτης, οι Δ. Μπένης, Μ. Τσέπελης και Χ. Δημαρχόπουλος συναντήθηκαν εκ νέου στο γραφείο του Δημάρχου, το μεσημέρι λίγο πριν αποχωρήσουν οι υπάλληλοι και αποχώρησαν όταν είχε κλείσει το Δημαρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε κάποια δέσμευση παρά μόνο η διατύπωση που έγινε από το Μανώλη Τσέπελη, όπως δηλώνει και ο ίδιος στην εφ. Θράκη, ότι θα σκεφτόταν να συζητήσει για σύγκλιση μόνο αν αυτό ήταν κοινή απόφαση των τριών, δηλαδή μόνο αν υπάρξει ένας συνδυασμός, για την ηγεσία του οποίου δεν αποκλείει κανέναν, ούτε τον εαυτό του.

Η διατύπωση αυτή δεν αφήνει πολλά περιθώρια εξελίξεων, για την ώρα, ενώ ασκεί πίεση στους άλλους δύο υποψήφιους χωρίς να δεσμεύει σε κάτι τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ. Και οι άλλες πλευρές όμως συνεχίζουν ανυποχώρητες. Αυτό που δηλώνει ο Δ. Μπένης στο XanthiPress.gr είναι ότι για τον ίδιο δεν έχει διαμορφωθεί καμία κατάσταση μέχρι στιγμής. «Για εμάς η διαβούλευση που ξεκίνησε την Πέμπτη συνεχίζεται και μόνο όταν αυτή ολοκληρωθεί και καταλήξει κάπου θα υπάρξουν ανακοινώσεις από εμένα ή από το συνδυασμό»

Σε αυτό το κλίμα και ενώ οι πιέσεις από πολλές πλευρές συνεχίζονται, η κατάσταση παραμένει νεφελώδης και η σύγκλιση φαίνεται ακόμη μακριά για το συνδυασμό της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις συνεχίζουν να προκαλούν εκνευρισμό σε όσους πιέζουν για ενιαίο συνδυασμό.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr