Νέα σύλληψη για οστρακοειδή. 1 τόνος σε φορτηγό στην Κρωβύλη Ροδόπης

6 Μαΐου 201411:39

Για παράνομη μεταφορά και εμπορία ενός τόνου και επτά κιλών (1.007kg) οστράκων, συνελήφθη 45χρονος οδηγός Φορτηγού οχήματος, πρώτες πρωινές στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μαρώνειας σε συνεργασία με προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος  κατελήφθη από στελέχη της “Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης” της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, στον οικισμό “ΚΡΩΒΥΛΗΣ” Ροδόπης, να μεταφέρει παράνομα μεγάλη ποσότητα οστράκων.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μαρώνειας καθώς και προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.  Σε περεταίρω έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, κατόπιν μεταφοράς του στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν  εξήντα πέντε  σάκοι όστρακα του είδους αχιβάδας (“Ruditapesdecussates”), υπολειπομένων διαστάσεων, χωρίς παραστατικά και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, συνολικού βάρους ενός τόνου και επτά κιλών (1.007kg), με σκοπό την πώληση και εμπορία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα οστράκων, καθώς και το Φ/Γ όχημα, ενώ ο 45χρονος κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr