Νέα προβλήματα για Αντωνιάδη και Μελισσόπουλο – Διαλύεται το ΚΙΝΑΛ

20 Ιανουαρίου 201920:25

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατά τη δευτερολογία του.

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και η απάντηση μου ήταν αρνητική γιατί τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σε καμία περίπτωση με πρόσκαιρα κομματικά οφέλη.

Από την άλλη, μου διαμηνύθηκε ότι αν η ΔΗΜΑΡ αποφασίσει το ΝΑΙ, θα υπάρξει διαγραφή. Είναι φανερό ότι ένα προοδευτικό δημοκρατικό κόμμα δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι», σημείωσε.

θα κρατήσουν στον συνδυασμό τους για τις Δημοτικές τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που στηρίζουν την Συμφωνία;

Η διάλυση του ΚΙΝΑΛ φέρνει και τριγμούς στον συνδυασμό του Σάββα Μελλισόπουλου ο οποίος είναι υποχρεωμένος πλέον να απομακρύνει τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ. Αυτό βέβαια μπορεί να μην συμβεί αν ο Ανέστης Αντωνιάδης αλλά ψηφοφόροι της ΝΔ που στηρίζουν τον Σάββα Μελισσόπουλο δεχτούν άτομα που στηρίζουν το ξεπούλημα της ιστορίας

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr