Νέα φαααπ για τον Δήμο Ξάνθης – Πρώην Αντιπεριφερειάρχης έφερε 600 Αμερικάνους, γιατί δεν είχε τι να κάνει

1 Μαΐου 201915:41

Είναι τόσες πολλές οι “φάπες” που τρώει ο Δήμος Ξάνθης, που πάλι θα τα ακούμε στα σχόλια, επειδή απλά αποτυπώνουμε την κατάσταση.

Έτσι έγινε και την Πρωτομαγιά, όταν στην Ξάνθη βρέθηκαν περισσότεροι από 600 Αμερικανοί τουρίστες. Και πως έγινε αυτό; Με ένα απλό τηλεφώνημα του πρώην Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, Μιχάλη Αμοιριδή. Όπως αναφέρει ο ίδιος στην δημοσίευση του ” με 685 καινούργιους φίλους της Ξάνθης μας οι οποίοι μόνο κατά λάθος δεν έρχονται στη Ξάνθη, από καιρό έχει γίνει δουλειά ώστε η Ξάνθη να είναι προορισμός ημερήσιων εκδρομών, χωρίς πολλά λόγια για αυτοπροβολή. Σκανδιναβοί, Γερμανοί, Άγγλοι, Ρουμάνοι αλλά και οι κρουαζιέρα αποτέλεσαν στόχο.

Το όφελος διπλό, τόνωση της επισκεψιμότητας και της κατανάλωσης αλλά και μια πρώτη γνωριμια με τη Ξάνθη που μπορεί να οδηγήσει σε μελλοντική επιλογή επανάληψης της επίσκεψης με ενδεχόμενες διανυκτερεύσεις. Δεν φταίνε οι Φίλιπποι που είναι κλειστοί. Φταίει που κάποιοι βάλαμε το κεφάλι κάτω και δουλέψαμε χωρίς πολλές φωτογραφίες αλλά με στόχο την ουσία. Οι 685 επισκέπτες της κρουαζιέρας έρχονται γιατί τους έγινε ενημέρωση με υλικό που διατέθηκε πολλούς μήνες πιο μπροστά στις εταιρείες, τους φάνηκε γοητευτική και επέλεξαν να είναι μαζί μας. Το αποτέλεσμα μόνο τυχαίο δεν είναι και εάν δεν είχε διακοπεί η δουλειά που γινόταν, από την αλλαγή στη διοίκηση της Περιφέρειας θα ήταν ακόμη πιο εμφανές.”

Από την άλλη, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μπάμπης Δημαρχόπουλος, γυρνάει ακόμα τον οβελία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr