welcome

Νέα εποχή στα σίδερα ατμού από τη Philips με το Perfect Care

16 Μαΐου 201212:29

welcomeΤο κατάστημα ηλεκτρικών WELCOME STORES ΚΟΚΚΑΛΑΣ σε συνεργασία με τη PHILIPS σας παρουσιάζουν το τριήμερο Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο (17-18-19 Μαΐου) το PerfectCare – το επαναστατικό σύστημα σιδερώματος που ανοίγει το δρόμο σε μία νέα εποχή στην φροντίδα των ρούχων.

Χάρη στην τεχνολογία Optimal Temp (καινοτομία της Philips) το PerfectCare επιτυγχάνει τον ιδανικότερο συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού προσφέροντας ευκολία στο σιδέρωμα ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο σύστημα σιδερώματος.

Συνδυάζοντας τον επαναστατικό κυκλωνικό θάλαμο ατμού που απελευθερώνει ατμό σε σταθερά υψηλή πίεση, (συνθήκες στις οποίες συνήθως παρουσιάζονται διαρροές ή ανεπαρκής παραγωγή ατμού από άλλες συσκευές) με το Smart Control Processor, το  PerfectCare κρατά την πλάκα σε σταθερή θερμοκρασία. Ακόμα και όταν μένει πάνω στο ύφασμα ως και πέντε λεπτά, δεν υπάρχει κίνδυνος να κάψει το ρούχο ή να του αφήσει σημάδια.

Παράλληλα αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου – χρησιμοποιώντας το PerfectCare, δεν απαιτείται το ξεχώρισμα των ρούχων ή η ρύθμιση της θερμοκρασίας ανάλογα με το είδος του υφάσματος, έτσι μπορούν να εναλλάσσονται τα λινά με τα μεταξωτά, τα βαμβακερά, και κασμιρένια χωρίς αναμονή. Ακόμη, χρησιμοποιεί 10% λιγότερη ενέργεια από τα συμβατικά συστήματα σιδερώματος.

Το σύστημα σιδερώματος PerfectCare της Philips είναι 100% εύκολο στη χρήση, αφού δεν χρειάζεται ρύθμιση, 100% αποτελεσματικό για γρήγορο σιδέρωμα και αποτελεί έναν 100% ασφαλή και απαλό τρόπο σιδερώματος  για όλα τα ρούχα.

Ο εκπρόσωπος της Philips, υπεύθυνος για τα προϊόντα Garment Care, τονίζει: “Ως η Νο1 μάρκα στα σίδερα , είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε το PerfectCare, προσφέροντας μια εύκολη και γρήγορη λύση για απαλό σιδέρωμα των ρούχων. Πρόκειται για ακόμα μία ουσιαστική καινοτομία που λειτουργεί απλά και εύκολα”

“Η φροντίδα των ρούχων συχνά είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ειδικά όταν έχει να κάνει με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών υφασμάτων ή όταν δέχεται τα ρούχα μιας ολόκληρης οικογένειας. Με αυτό κατά νου, το Philips PerfectCare είναι ένα προϊόν το οποίο δεν εξασφαλίζει μόνο την ευκολία και την ταχύτητα στη χρήση, αλλά παράλληλα προσφέρει σιγουριά για την ασφάλεια των ρούχων αναδεικνύοντας έτσι τον καλύτερο εαυτό τους”

 

http://www.youtube.com/watch?v=CIAZbDkD0TE

 

Το Philips PerfectCare προσφέρει γρήγορο και εύκολο σιδέρωμα, εξασφαλίζοντας την καλή κατάσταση των ρούχων για μεγαλύτερο διάστημα.

Τα μοντέλα του PerfectCare διατίθενται από €269 – €339

Επιπλέον πληροφορίες

Expert Comments

•“Το PerfectCare είναι το μόνο σύστημα σιδερώματος στον κόσμο το οποίο πληροί τις προδιαγραφές για το Woolmark – Apparel Care Gold για χρήση σε ολόμαλλα ρούχα” Woolmark.

Το λογότυπο Woolmark είναι το πλέον αναγνωρίσιμο σύμβολο υφάσματος παγκοσμίως. Συνοδεύει για περισσότερα από 45 χρόνια με μάλλινα προϊόντα ποιότητας καθώς και με προϊόντα περιποίησης μάλλινων υφασμάτων.

•“Το Philips PerfectCare έχει τέλεια αποτελέσματα στο σιδέρωμα και δεν έχετε κανένα κίνδυνο να κάψετε τα ρούχα σας. Είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι μία απίστευτη εφεύρεση, μία επανάσταση στο σιδέρωμα.”

I.W.T.O.

Διεθνής Οργανισμός Μάλλινου Υφάσματος, μια παγκόσμια ηγετική ένωση με εξειδίκευση στα φυσικά υφάσματα συμπεριλαμβανομένων των υφασμάτων από μαλλί, κασμίρ, αλπακά, μοχέρ και ανκορά.

•“Η τεχνολογία Optimal Temp προσφέρει τέλεια αποτελέσματα στο σιδέρωμα, τόσο σε ρούχα από φυσικές ίνες, όσο και σε συνθετικά, η ισορροπία ατμού και θερμοκρασίας προσφέρει τέλεια αποτελέσματα χωρίς να γυαλίζουν τα ρούχα σας. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα σιδερώματος, το Philips PerfectCare είχε την καλύτερη απόδοση στα εργαστήρια.”

DWI

Ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα ινστιτούτα έρευνας υφασμάτων παγκοσμίως, συνδεδεμένο με το RWTH πανεπιστήμιο του Άαχεν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr