Νέα επίθεση Ξυνίδη σε Βενιζέλο από το blog του: “Ο Αυτοκράτωρ και η ευχαρίστησή του”

10 Ιουνίου 201311:44

Εναντίον του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ «βάλλει» ο πρώην Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης με ανάρτηση στο blog του, στην οποία σχολιάζει όσα είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε συνέντευξή του γύρω από την απροθυμία του να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ τους Ι. Ραγκούση και Γ. Παπακωνσταντίνου.

Αναλυτικά στην ανάρτηση με τίτλο “Ο αυροκράτωρ και η ευχαρίστησή του, αναφέρει:

Απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος με συνέντευξή του στο μηναίο περιοδικό Crash (http://www.i-reportergr.com/#ixzz2Vn1M1nqj). 

Μεταξύ των άλλων αναφέρει:

“Είχα φωνάξει μάλιστα και τους δύο μαζί στο γραφείο μου, τον κύριο Ραγκούση και τον κύριο Παπακωνσταντίνου, και τους είπα ότι προβληματίζομαι αν θα είναι στα ψηφοδέλτια… και μόνον η ανάγκη μου να συσπειρώσω τους πάντες εκλογικά και ο ανοικτός τρόπος θεώρησης των πραγμάτων με έκανε να τους συμπεριλάβω. Δυστυχώς έσφαλα» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 Τώρα κατάλαβα γιατί ο Βενιζέλος είχε γίνει έξαλλος που δήλωσα ότι δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Του χάλασα την ευχαρίστηση να μου πει ότι μου κάνει χάρη που με συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια και να πει κατόπιν της συντριβής του ότι έκανε και λάθος και έπρεπε να με αφήσει απέξω. Ευάγγελε δεν μπορείς να είσαι ο αυτοκράτωρ που ονειρεύτηκες.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr