Νέα αυτοκτονία – σοκ στην Ξάνθη: 25χρονος πήδηξε από τον 4ο όροφο εμπορικού κέντρου !

9 Μαΐου 201519:21

Σοκ προκαλεί στην Ξάνθη η νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Ένας 25χρονος πήδηξε από τον 4ο όροφο εμπορικού κέντρου, βρίσκοντας  τραγικό θάνατο. Ο άτυχος  Χριστόφορος επέλεξε να αυτοκτονήσει ακριβως στο ίδιο σημείο, με τον 17χρονο Παντελή το 2013, κάνοντας ακόμη πιο τραγικές τις συνθήκες του περιστατικού που συγκλονίζει και πάλι την τοπική κοινωνία ! 

Από τον 4ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του πατέρα του, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δαγκλή, πήδηξε στο κενό, από το αίθριο. Συγκλονιστική λεπτομέρεια είναι ότι τις πρώτες στιγμές μετά την πτώση του ήταν ζωντανός αλλά μόνο μετά από σχεδόν 1 ώρα έγινε αντιληπτός από περαστικούς που ειδοποίησαν. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε στις 16.30 διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πήρε καφέ από απέναντι, παραπονέθηκε για τη μοναξιά του και πήγε να αυτοκτονήσει

Ο νεαρός, πριν ανέβει στον 4ο όροφο, πέρασε από γειτονικό καφέ της οδού Δαγκλή, πήρε καφέ και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη, λέγοντάς του ότι αισθανόταν μόνος και ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τον τελευταίο καιρό, πριν φύγει για το απονενοημένο διάβημα.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης, που ανησύχησε από την ψυχολογική κατάσταση του μικρού,  πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του, που έτυχε να γνωρίζει αλλά δεν τον βρήκε. Μια ώρα μετά ακούστηκαν οι φωνές περαστικών  που είδαν το τραγικό θέαμα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου !

20150509_16213120150509_162141

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr