Ν. Ευφραιμίδης: Οι αναφορές στην ανακοίνωση του κ. Τοψίδη είναι ανάξιες αντιλόγου

15 Ιουνίου 202017:29

Στην αντεπίθεση πέρασε πριν από λίγα λεπτά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Τοψίδη με την οποία ο τελευταίος επιρρίπτει ευθύνες στον κ. Ευφραιμίδη για την ταλαιπωρία των πολιτών, την αγωνία εργαζομένων και επιχειρηματιών αλλά και την διαπόμπευση της Ξάνθης ολόκληρης εξαιτίας των παραλείψεων και της απραξίας της Περιφερειακής διοίκησης στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στο νομό Ξάνθης.

Από την δική του πλευρά, ο κ. Ευφραιμίδης αναφέρει: “Όλοι οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης γνωρίζουν πως την ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας, από την πρώτη ημέρα, την έχει η πολιτεία διαμέσου του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Εμείς, ως Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης και στηρίζουμε το έργο της πολιτείας με  προτάσεις και δράσεις.

Δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θέμα της δημόσιας υγείας και  τις εύλογες ανησυχίες των πολιτών ασκώντας κακόβουλη κριτική, καταφεύγοντας σε φθηνούς και ξεπερασμένους λαϊκισμούς. Οι αναφορές στην ανακοίνωση του κ. Τοψίδη είναι ανάξιες αντιλόγου. Κανένα δελτίο τύπου δεν αποσιωπά τα γεγονότα ούτε μπορεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα. Δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν η χοντροκομμένη διαστρέβλωση της αλήθειας για ανούσια πολιτικά οφέλη. 

Δεν μας απασχολούν, όπως και κανέναν πολίτη, οι επαναλαμβανόμενες αυτές συμπεριφορές.

Όσον αφορά τις πανελλαδικές εξετάσεις, αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για πολιτικές σκοπιμότητες, έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διεξαχθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνεχίζουμε με ευθύνη, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα το έργο μας.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr