Ο Θανάσης Μουσόπουλος ευχαριστεί φορείς και πρόσωπα για τις εκδηλώσεις στη μνήμη της Κατίνας Βέικου

3 Ιανουαρίου 201309:44

Με γραπτή του δήλωση ο συντονιστής του Δικτύου Λόγου και Πράξης Θανάσης Μουσόπουλους ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν για την Κατίνα Βέικου-Σεραμέτη, με αποκορύφωμα τη σημαντική ημερίδα στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

“Με την ευκαιρία του νέου έτους 2013, ευχόμαστε υγεία, χαρά και δημιουργικότητα σε όλους και όλες τους κατοίκους της Ξάνθης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αισθανόμαστε, επίσης,  την ανάγκη να ευχαριστήσουμε αυτούς που συνέδραμαν ποικιλότροπα τα έργα μας. Ιδιαίτερα τονίζουμε τη συμπαράσταση των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, του Δήμου Ξάνθης, της Μητρόπολης Ξάνθης και της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης.

Κατά το μήνα Δεκέμβριο 2012 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τιμητικές εκδηλώσεις για την Κατίνα Βέικου Σεραμέτη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες βοήθησαν για την επίτευξη αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, που πιστεύουμε ότι είναι η απαρχή για ευρύτερες συνεργασίες σε επίπεδο όχι μόνο δήμου και νομού, αλλά και περιφέρειας. Οι εκπαιδευτικοί, οι διευθυντές και οι μαθητές / μαθήτριες του Α΄ Δημοτικού και του Β΄ Γυμνασίου Ξάνθης, του Ιδιωτικού Δημοτικού και Γυμνασίου Άξιον, οι σχολικοί σύμβουλοι Μ. Μαλαμίδης και Π. Πουρσανίδου, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ήταν για όλους του ανθρώπους του Δικτύου οι σημαντικότεροι αρωγοί μας. Καταλάβαμε με σαφή τρόπο ότι η Παιδεία και ο Πολιτισμός περνάει μέσα από την Εκπαίδευση.

Oι εισηγητές και οι εισηγήτριες της Ημερίδας, επιστήμονες και καλλιτέχνες απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η Ξάνθη και η Θράκη έχει τις δυνάμεις για την παραγωγή πολιτισμού. Το Δίκτυο Λόγου και Πράξης θα συνεχίσει το έργο του με τη συμπαράσταση όλων, γιατί :  Για όλα τα ανθρώπινα υπάρχει ο επόμενος σταθμός”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr