Μουφτεία Ξάνθης: Όλοι οι βουλευτές ανεξαρτήτως θρησκεύματος εκφράζουν τον λαό του τόπου μας

8 Ιουλίου 201917:19

Ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτείας Ξάνθης συγχαίρει θερμά όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας Ξάνθης που εκλέχθηκαν με τα κόμματα που τους υποστήριζαν.
Ειδικότερα στον κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και στον κ. Μπαράν Μπουρχάν εύχεται ολόψυχα να επιτύχουν στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν στη Βουλή των Ελλήνων.
Είναι πεποίθηση μας ότι όλοι οι βουλευτές ανεξαρτήτως θρησκεύματος εκφράζουν τον λαό του τόπου μας και πρέπει να εργαστούν για την Ξάνθη χωρίς διακρίσεις και κυρίως υπηρετώντας το αρμονικό μοντέλο συμβίωσης που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.
Στους μουσουλμάνους υποψήφιους που δεν εκλέχθηκαν, όπως ο κ. Χατζημεμίς Τουρκές, η κα. Αλέβ Σιαμπάνογλου, η κα. Σαφέρ Ογλού Νεριμάν, ο κ. Χατζόγλου Μουράτ, ο κ. Μηλιαζήμ Τζεμαλή και ο κ. Κόσογλου Μουζαφέρ τους ευχόμαστε υπομονή και να γνωρίζουν ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν αυτούς που ενδιαφέρονται για τα προβλήματά τους.
Έδωσαν έναν αγώνα για έναν καλό σκοπό και αυτό ήταν προς τιμήν τους.
Μουφτεία Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr