‘Μοτοσυκλετώντας..χαίρομαι’- Ενημέρωση μαθητών της Ξάνθης για την ασφαλή κυκλοφοριακή συμπεριφορά

9 Μαρτίου 201712:09

Πιστοί στο ραντεβού με τους μαθητές των Λυκείων του Νομού Ξάνθης , το ‘Μοτοθέσις’ και οι ‘Πολυμήχανοι’ ξεκινάνε και φέτος τις ενημερώσεις για την μοτοσυκλέτα και τον ασφαλή χειρισμό της.

    “Μετά από συνεννόηση με την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης και έχοντας αρωγούς στο πλευρό μας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Ζαγναφέρη το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, και τον Σύλλογό μας Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Ξάνθης «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ», ξεκινάμε με πολύ όρεξη την προσπάθεια μας.   

    Με δεδομένα τα αποτελέσματα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων στον τομέα των δικύκλων μικρού κυβισμού στο Νομό μας, πιστεύουμε πως με κάποιο τρόπο κι εμείς έχουμε συμβάλει ενημερώνοντας τους μαθητές που βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία για την ένταξή τους με σωστό τρόπο στον χώρο αυτό.” , καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

    Τα σχολεία που θα γίνουν ενημερώσεις για φέτος είναι οκτώ (8) και θα συμμετέχουν μαθητές των πρώτων τάξεων των Λυκείων.

ΚΥΡΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr