Μοντέλο του playboy κατά της παχυσαρκίας.ΒΙΝΤΕΟ

26 Ιουνίου 201323:00

Λέμε ότι στην Ελλάδα είμαστε παχύσαρκοι, ή έχουμε μια ροπή προς τα εκεί, στις ΗΠΑ, όμως το πρόβλημα έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η παχυσαρκία, λόγω του τρόπου ζωής, αλλά πολύ περισσότερο της διατροφής, είναι μείζον πρόβλημα, με όλα τα επακόλουθα του. Διαβήτη, καρδιαγγειακά προβλήματα, κτλ κτλ. Σε κάθε Πολιτεία, ύστερα από εντολή του Υπουργείου Υγείας, οι αρχές έχουν ξεκινήσει καμπάνια κατά της νόσου. Μέχρι και μοντέλα του playboy, επιστράτευσαν, όπως θα δείτε στο βίντεο, να τρώνε σαλάτες και να μιλάνε κατά της παχυσαρκίας.

Η Τζένη Μακάρθυ είναι τώρα 40 ετών, αλλά στη δεκαετία του ’90, ήταν από τα πιο περιζήτητα μοντέλα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς. Εκτός από το playboy, είχε δική της τηλεοπτική σειρά σε μεγάλο δίκτυο, εμφανιζόταν σε πολλές ταινίες και γενικά ήταν το αντίπαλον δέος της Πάμελα Άντερσον. Όλα αυτά τη δεκαετία του 90, όπως είπαμε, διότι με το πέρασμα των χρόνων η Μακαρθυ, άλλαξε, ελάττωσε τις δημόσιες εμφανίσεις, και αποφάσισε να ξεφύγει από το προφίλ που την κυνηγούσε τα προηγούμενα έτη.

Το 2007 όμως, άλλαξε η ζωή της. Γέννησε τον γιο της τον Έβαν, ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Τζένη Μακάρθυ, ξεκίνησε έναν αγώνα κατά της περιθωριοποίησης των αυτιστικών παιδιών, αλλά και έναν αγώνα υπέρ της υγιεινής ζωής. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε την ώριμη πλέον αλλά πανέμορφη Μακάρθυ να γυρίζει σποτάκι υπέρ της υγιεινής διατροφής. Τρώει μια σαλάτα και τονίζει πόσο πολύ πρέπει να βάλουμε στη ζωή μας υγιεινές τροφές εάν θέλουμε να αποφύγουμε την παχυσαρκία.

Δείτε το βίντεο

http://youtu.be/39MR8wcJWAc

Πηγή : iatropedia.com

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr