Μόνο 400.000 για την Δράμα από τον Περιφερειάρχη – Λυπημένος ο Κώστας Ζαγναφέρης

25 Μαΐου 201822:20

4,6 εκ ευρώ έδωσε με απόφαση ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος σε Καβάλα και Ροδόπη προκαλώντας το θαυμασμό του Κώστα Ζαγναφέρη ο οποίος μάχεται σθεναρά η Ξάνθη να μην πάρει ότι ρέστα από τα διόδια. Κάτι τέτοια ρέστα πήρε και η Δράμα και έτσι ο Χρήστος Μέτιος με απόφαση του έδωσε 400.000 ευρώ για την δημιουργία ενός Κέντρου Πληροφόρησης για το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης. 

Εντάξαμε τη δημιουργία ενός Κέντρου Πληροφόρησης για το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης στη Δράμα, προϋπολογισμού 401.187 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειάς μας.

Το Κέντρο, το οποίο θα λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, θα δημιουργηθεί στην Αίθουσα Μελίνα στη Δράμα, θα είναι πλήρως λειτουργικό και άρτια εξοπλισμένο.

Για την πληροφόρηση των επισκεπτών, το Κέντρο θα κάνει χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων και θα αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες δίνοντας έμφαση στην ενημέρωση μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου.

Στόχος είναι οι μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις για το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς της Ροδόπης και να ενισχυθεί η περιβαλλοντική τους συνείδηση ώστε να καταστούν ενεργοί πολίτες, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr