Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ: Ο ορισμός της διαπλοκής η τροπολογία υπέρ Σαββίδη

6 Μαΐου 201711:15

«Αυτό που είπα είναι ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να ντρέπονται» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση σχετικά με την χαριστική τροπολογία για τη ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη.

«Μια διευκόλυνση 38 εκατ. έγινε σε έναν επιχειρηματία με αντάλλαγμα την προκλητική του στήριξη στην κυβέρνηση και την είσοδό του στα ΜΜΕ» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνοντας: «Αυτό είναι ο ορισμός της διαπλοκής».

«Αυτά να τα ξεχάσουν, Εγώ θέλω ίσους κανόνες για όλους» συνέχισε ο κ.Μητσοτάκης αναφέροντας: «Για να επενδύσει κάποιος στην Ελλάδα δεν χρειάζεται προστασία από Μέσα Ενημέρωσης. Πού ακούστηκαν αυτά;», σημείωσε ότι δεν εκβιάζεται και υποσχέθηκε ότι όταν αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας «η Ελλάδα θα είναι μια χώρα ανοιχτή σε επενδύσεις και πολύ αυστηρή σε φαινόμενα διαπλοκής».

«Είμαι ποδοσφαιρόφιλος. Είμαι Ολυμπιακός. Εχω πάει στην Τούμπα 17 χρονών και πάντως αγαπώ πάρα πολύ τη Μακεδονία. Ο παππούς μου Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε στην Μακεδονία επικεφαλής τάγματος Κρητών» εξομολογήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε στέλνοντας σαφή μηνύματα: «Δεν δέχομαι να καπηλευτεί κάποιος την αγάπη για την Μακεδονία ή την αγάπη για μια ποδοσφαιρική ομάδα».

«Δεν πρόκειται να ανεχθώ να στήνεται μπροστά στα μάτια μας απροκάλυπτα μια νέα διαπλοκή» ξεκαθάρισε για την υπόθεση της διαγραφής προστίμων ύψους 38 εκατ.ευρώ στη ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη.«Είναι ο ορισμός της διαπλοκής, Τέτοια πράγματα δεν θα τα ανεχθώ».

protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr