Μητρώο επιθέσεων από λύκους και αρκούδες από τους κυνηγετικούς συλλόγους στην περιοχή

4 Δεκεμβρίου 201518:25

Σε ανάρτησή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους κυνηγούς της περιοχής μας ότι η ΣΤ΄Κ.Ο.ΜΑ.Θ. ξεκίνησε την δημιουργία μητρώου καταγραφής περιστατικών επίθεσης από λύκους και αρκούδες.
Αντιλαμβάνεστε τη σημασία αυτού του αρχείου, ώστε με τεκμηριωμένο τρόπο να συμμετέχουμε στη συζήτηση με την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς για τις αυξανόμενες επιθέσεις και εμφανίσεις.
Για το λόγο αυτό σας ζητούμε να συμπληρώσετε τον σχετικό πίνακα στον οποίο θα σημειώσετε εφόσον σίγουρα γνωρίζετε τα παρακάτω :
την ημερομηνία, την περιοχή, το είδος ζώου (λύκος, αρκούδα ή άλλο) τη μορφή της επίθεσης ( σε κυνηγόσκυλο, σε άνθρωπο, σε κτηνοτροφική μονάδα ή άλλα ζώα, σε μαντρί ή σε οικισμό ή σε κατοικία) το όνομα των εμπλεκόμενων πολιτών για επικοινωνία εξακρίβωση και κάθε άλλο πληροφοριακό στοιχείο που εσείς κρίνετε σκόπιμο.
Μπορείτε να προσέλθετε στα γραφεία του Συλλόγου για την συμπλήρωση του πίνακα ή να καλέσετε κάποιον θηροφύλακα για να έρθει στο χώρο σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συλλόγου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr