Μήπως να μπαίνατε με το ΙΧ μέσα στο μαγαζί που θέλετε; Αθεράπευτοι ξανθιώτες οδηγοί !

28 Μαρτίου 201410:48

Μόνο τις τελευταίες 3 μέρες, ο φακός του XanthiPress.gr και οι Xanthinistas εντόπισαν απίστευτους Ξανθιώτες οδηγούς να αγνοούν επιδεικτικά τον ΚΟΚ αλλά και την αυτονόητη ευγένεια και κοινωνική ευαισθησία.

Οι πεζόδρομοι, τα πεζοδρόμια και οι ράμπες έχουν καταλυθεί τον τελευταίο καιρό, επικίνδυνα και καταλαμβάνονται πλέον καθημερινά από ασυνείδητους.  Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από το όριο και αυτό οφείλεται σε ένα εκρηκτικό μίγμα, αδιαφορίας, ατιμωρησίας αλλά και υπόγειας ανοχής του Δήμου, σε αρκετές περιπτώσεις.

Άλλωστε το υπηρεσιακό όχημα του Δήμου που βρίσκεται προκλητικά πάνω στη μοναδική νησίδα πεζοδρομίου που διαθέτουν οι ατυχείς πεζοί για να περάσουν την οδό Κ. Μπένη, είναι ενδεικτική . Άλλιώς κάποιος μέχρι σήμερα θα έπρεπε να είχε επισημάνει στο προσωπικό του Δήμου, πόσο προκλητικό και εξοργιστικό είναι να έχουν αυτή τη συμπεριφορά όσοι φέρουν οχήματα του Δήμου.

amaxi dimou“Όταν η αυθαιρεσία ξεκινάει από μερικούς δημοτικούς υπαλλήλους που θεωρούν τσιφλίκι τους τα πεζοδρόμια και γράφουν στα παλαιότερα παπούτσια τους τις απαγορευτικές πινακίδες στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης (δημοτικό πάρκινγκ). Τότε μεγαλώνει και το θράσος των ανεύθυνων οδηγών που μετέτρεψαν την πόλη μας σε χάος τον τελευταιο καιρό.”

(Φωτο και σχόλιο Τάσου Τεφρωνίδη)28is rampes farmakeio dagli smyrnis auto  elpidos golf
amaxi dimou

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr