Μειώνει το κόστος στην διαδρομή “Ευχούπολη – Δημαρχείο” ο Δήμος Ξάνθης

17 Δεκεμβρίου 201818:06

Ο Δήμος Ξάνθης παρέλαβε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα μετά την ολοκλήρωση του αντίστοιχου διαγωνισμού που προηγήθηκε και εισέρχεται πλέον στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης!

«Πρόκειται ουσιαστικά για οικολογικά οχήματα πόλης που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό, τα λεγόμενα eco cars, τα οποία τίθενται στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, για να προσθέσει «Η εξοικονόμηση πόρων με νέες τεχνολογίες είναι το μεγάλο στοίχημα που έθεσε από την αρχή ως προτεραιότητα η Δημοτική Αρχή και γίνεται πλέον πράξη. Τα νέα οχήματα ενισχύουν το πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου μας και επιπλέον εξασφαλίζουν μηδενικό κόστος συντήρησης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, μηδενικό κόστος καυσίμου, αφού η κατανάλωσή τους περιορίζεται στο 1 € ανά 100 χιλιόμετρα».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr