Μειωμένη προσέλευση δικαστικών αντιπροσώπων στην περιοχή. Φτάνει στα τμήματα το εκλογικό υλικό.

4 Ιουλίου 201515:27

Μειωμένη εμφανίζεται η προσέλευση των δικαστικών αντιπροσώπων στα κατά τόπους τμήματα εκλογών της περιοχής, όπως επιβεβαιώνει και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ερωτηθείς για την κινητοποίηση και ετοιμότητα προκειμένου η εκλογική διαδικασία της Κυριακής να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα ή ελλείψεις.

Σε κάποιες περιφερειακές ενότητες η προσέλευση των δικαστικών αντιπροσώπων βρέθηκε ακόμη και στο 50% αλλά υπολογίζεται ότι σταδιακά η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και δεν θα παρατηρηθούν σοβαρά κενά.

Αγώνας δρόμου για το εκλογικό υλικό

Αγώνας δρόμου γίνεται για να φτάσει το εκλογικό υλικό στα εκλογικά τμήματα όλης της Περιφέρειας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες κάθε ΠΕ μεριμνούν και υπολογίζεται ότι το εκλογικό υλικό θα βρίσκεται έγκαιρα σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Περιφέρειας. Η αποστολή πάντως δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη καθώς πρώτη φορά υπήρξαν τόσο γρήγορες διαδικασίες προετοιμασίας μιας εκλογικής αναμέτρησης μέσα σε λίγες μέρες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr