Μυνητήρια αναφορά για διασπορά ψευδών ειδήσεων από τη ΔΕΥΑΞ

7 Απριλίου 201408:00

Αφού ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από τις φήμες για το νερό της ΔΕΥΑΞ, κόπασε, η εταιρία φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει στο εξώδικο με το οποίο ζητούσε από την συγκεκριμένη ΜΚΟ να παραδώσει τις μετρήσεις που επικαλείται.

Αυτό που μελετάται είναι η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία της Ξάνθης για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Το θέμα ξέφυγε από τις συνήθεις διαστάσεις μιας υπόθεσης με αυτή τη βαρύτητα, φαίνεται ότι προσέλαβε ιδιαίτερα σαφείς πολιτικές διαστάσεις και αυτό φαίνεται ότι την φορτίζει ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με δήλωση του Δικηγόρου της Εταιρίας Στέργιου Γιαλάογλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ θα συνεδριάσει άμεσα και θα αποφασίσει θετικά ή αρνητικά για την περίπτωση να κατατεθεί από τoν Πρόεδρο Μηνυτήρια Αναφορά για διασπορά ψευδών ειδήσεων,  καθώς ο τρόπος που ήρθε στον επιφάνεια η υπόθεση και όσα έχουν ειπωθεί από διάφορες πλευρές ενέχουν, σύμφωνα με τον ίδιο, τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Η υπόθεση φαίνεται πως δεν τελειώνει για τη ΔΕΥΑΞ, παρότι, δημιούργησε πολιτικό θόρυβο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr