Με μηνύσεις απαντά ο Δήμος Αβδήρων στους βανδαλισμούς που έγιναν στην πλατεία της Διομήδειας

10 Ιανουαρίου 201409:36

Αγανάκτηση προκαλούν στους δημότες και τη δημοτική αρχή των Αβδήρων, οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν στα φωτιστικά σώματα που βρίσκονται στο πάρκο της πλατεία της Διομήδειας.

diomideia plateia 1Ο Δήμαρχος Αβδήρων δήλωσε στο Κανάλι 6: «Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τις καταστροφές στην πλατεία  και εμείς θα υποβάλλουμε μήνυση. Ελπίζουμε η Αστυνομία να φτάσει κοντά στους δράστες και θα τους καταλογιστούν και οι ζημιές που προκάλεσαν.»

«Είναι στενάχωρο για μας να βλέπουμε την περιουσία των δημοτών να καταστρέφεται με αυτό τον τρόπο. Συνέβη το βράδυ του Σαββάτου και μεσολάβησαν οι αργίες αλλά ήδη έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους για να προχωρήσουν στην καταγραφή των ζημιών και την υποβολή μηνύσεων.» σημειώνει ο Βασίλης Τσολακίδης

Τέλος, ο Δήμαρχος Αβδήρων, ζητά από τους πολίτες να δώσουν στοιχεία στο Δήμο ή την Αστυνομία αν γνωρίζει κάτι για τους βανδαλισμούς.

Χωρίς νερό για 24 ώρες στο Σούνιο μετά από κλοπές καλωδίων στις αντλίες

Στο Σούνιο, άλλωστε, την Κυριακή άγνωστοι έκλεψαν τα καλώδια που τροφοδοτούν τις αντλίες της ύδρευσης με αποτέλεσμα οι εν λόγω οικισμός δεν είχε νερό για μία μέρα.

plateia diomideias 3 plateia diomideias 4 plateia diomideias 2 diomideia plateia 1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr