Το μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

7 Οκτωβρίου 201413:15

Σε μήνυμά του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ Σάββας Μελισσόπουλος, αναφέρει:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και τους κοινωνικούς φορείς για τον εξαίρετο τρόπο με τον οποίο υλοποίησαν όλες τις δράσεις, στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, μιας ημέρας ενταγμένης στο ευρύτερο πλαίσιο του «Κοινωνικού Σχολείου».

Οι αθλητικές εκδηλώσεις, οι οποίες οργανώθηκαν από τους εκπ/κούς Φυσικής Αγωγής με την συμμετοχή όχι μόνο μαθητών-τριών αλλά και όλων των εκπ/κών και γονέων, ανέδειξαν την σημασία της άσκησης και του ρόλο της στο σύνολο της κοινωνίας του σχολείου.

Παράλληλα, όλες οι υπόλοιπες δράσεις που υλοποιήθηκαν από τους μαθητές-τριες σε συνεργασία με τους εκπ/κούς όλων των ειδικοτήτων, στήριξαν τη θεματική ενότητα «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα: Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι» και συνετέλεσαν ώστε η συγκεκριμένη ημέρα να καθιερωθεί, στέλνοντας διαμέσου της άθλησης στα παιδιά μας το μήνυμα του σεβασμού της διαφορετικότητας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr