Μήνυμα του αντιδημάρχου Μ. Φανουράκη για το συνωστισμό στην Εκτενεπόλ

31 Μαρτίου 202009:42

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή , η ατομική ευθύνη όλων μας, μπορεί να μετατραπεί στη καλύτερη λύση ή στο μεγαλύτερο πρόβλημα στην εξάπλωση του κορονοϊού Covid-19 ..

Ο τόπος μας η Ξάνθη, σε αναλογία με τον πληθυσμό του, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά κρουσμάτων αλλά και θανάτων στην Ελλάδα .

Καταλαβαίνω την δυσκολία που έχετε στο ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ , στην ανάγκη να περπατήσετε και να ξεφύγετε από όλες τις σκέψεις που καθημερινά κοντεύουν να σας τρελάνουν ..
Όμως εικόνες σήμερα , σαν και αυτή της φωτογραφίας, σίγουρα πρέπει να τις αποφύγουμε…

Το ότι έχουμε την δυνατότητα με ένα SMS να βγούμε για περπάτημα , δεν σημαίνει ότι πάνω από 300+ άτομα (μετρημένα) την ίδια ώρα, μπορούν κάνουν το γύρο της Εκτενέπολ..

Αυτός ο μήνας που έρχεται είναι ο πιο σημαντικός μήνας , για τις ζωές όλων μας…για όλους όσους αγαπάμε και θελουμε να προστατεύσουμε ..
Αποφύγετε τον συγχρωτισμό , τον συνωστισμό…
Σήμερα το κρούσμα ή ο θάνατος έχει χτυπήσει κάποιον που δεν γνωρίζετε , αύριο μπορεί να είναι κάποιος γνωστός ή φίλος , στο τέλος μπορεί να χτυπήσει και την δική μας οικογένεια …
Μετά θα είναι αργά …

Ας υποδεχτούμε με κάποια κιλά παραπάνω το καλοκαίρι , δεν θα είναι ενοχλητικό,αλλά θα έχουμε και δίπλα μας,τους δικούς μας ανθρώπους.
Έτσι κι αλλιώς η Ολυμπιάδα μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι του 2021…καιρό για προετοιμασία, έχετε πολύ…

Αλλά τώρα,
ΟΛΟΙ έχουμε ΕΥΘΥΝΗ…

Μένουμε Σπίτι..

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr