Μίνι καύσωνας σε όλη τη χώρα: Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

17 Ιουνίου 201309:43

Με το πρώτο κύμα μίνι καύσωνα ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπεται αίθριος και ηλιόλουστος καιρός σε όλη τη χώρα, με αραιές νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου

 

Πηγή:www.iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr