Μην πηδάτε ακόμα από την Τράτα του Μανώλη Τσέπελη – Το Crash Test θα γίνει στην Γενοκτονία των Ποντίων

12 Ιανουαρίου 202009:24

Όπως γνωρίζουν πλέον όλοι οι Ξανθιώτες, ο Μανώλης Τσέπελης ακόμα δεν έχει απαντήσει σε δύο πολύ βασικά θέματα, πρώτον για τις σχέσεις του με τον παράτυπο Μουφτή, καταδικασμένο για κήρυγμα μίσους κ.Μετέ, και μαζί με τον Λόγιο Αντιδήμαρχο του , Μανώλη Φανουράκη, να πούνε ποιον αναγνωρίζουν ως θρησκευτικό ηγέτη της μειονότητας, και δεύτερον, για το Στρατόπεδο της Σταυρούπολης, αν γνώριζε.

Όμως πριν καν απαντήσει σε αυτά τα δύο, ήδη από την Τράτα του Μανώλη Τσέπελη αρχίζουν να πηδάνε αυτοί που ανέλαβαν να τον κάνουν στα μάτια των Ξανθιωτών κάτι σαν τον “Εθνάρχη της Ξάνθης”. Καμιά έκπληξη, αναμενόμενο. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις και μεγάλες μονάδες αντιληπτικής ικανότητας για να δεις που πηγαίνει με τον Δήμαρχο Ξάνθης.

Αυτό το μόρφωμα που δημιούργησε ο Δήμαρχος για διοίκηση, από παλαίμαχους Δημοτικούς Συμβούλους, από πρώην δημοτικούς συμβούλους που έλεγαν άχρηστους νυν δημοτικούς συμβούλους, από παροπλισμένους δημοτικούς συμβούλους που ήταν στα αζήτητα, από νέους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι δεν έχουν βιογραφικό, και τέλος, από πρώην “Μακεδονομάχους” που ζητούσαν μια Καρέκλα, έστω και παιδική, σε λίγο καιρό θα δούνε τον “Εθνάρχη της Ξάνθης” να βυθίζεται μαζί με την Τράτα του.

Και η μέρα που θα βυθιστεί η Τράτα είναι η Γενοκτονία των Ποντίων. Εκείνη την ημέρα ο Μανώλης Τσέπελης δεν θα μπορεί να κρυφτεί, όπως από εδώ και πέρα οι παρακρατικοί της Άγκυρας στην Θράκη έχουν πάρει τις εντολές τους για μεγαλύτερη πίεση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr