«Μην ενοχλείτε,παρακαλώ»:Μία δυνατή κωμωδία καταστάσεων έρχεται στα κανάλια Novacinema

11 Μαΐου 201612:48

Η ξεκαρδιστική γαλλική κωμωδία καταστάσεων, «Μην ενοχλείτε, παρακαλώ», έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, το Σάββατο 14 Μαΐου , στις 22:00.

Ο Κριστιάν Κλαβιέ, μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι σου κάναμε», βρίσκεται πάλι στη μεγάλη οθόνη υποδυόμενος έναν εγωκεντρικό αστό που προσπαθεί εναγωνίως να βρει λίγη ησυχία για να απομονωθεί και να ακούσει ένα σπάνιο βινύλιο που μόλις αγόρασε. Δυστυχώς, όμως, από ότι φαίνεται όλος ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον του για να μη βρει μία ώρα ησυχίας. Βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Φλοριάν Ζελέ και με τον Κλαβιέ σε δυνατούς αυτοσχεδιασμούς αυτή η δυνατή κωμωδία του Πατρίς Λεκόντ θα απογειώσει τη διάθεση.

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των καναλιών Novacinema

  • Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα:novaguide.gr/TVGuide
  • Τι δεν πρέπει να χάσετε:novaguide.gr/Afieromata 
  • Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης:novaguide.gr/Protaseis 
  • ΚάνετεFollow τα Social Media της Nova σε nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των καναλιών Novacinema.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr