Μια στάση πριν τον τελικό. Κινητοποίηση για το ματς κυπέλλου στην Ξάνθη – Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη

8 Απριλίου 201516:32

Μια στάση πριν το μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, η Skoda Ξάνθη αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 17.00, τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού.

Οι παίκτες της ομάδας έχουν απευθύνει κάλεσμα, οι φίλαθλοι έχουν οργανώσει δωρεάν εκδρομή ενώ πάρα πολλοί πρόκειται να βρεθούν με τα ΙΧ για να στηρίξουν την ομάδα όπως πολλές φορές στο παρελθόν, στους κρίσιμους αγώνες.

Ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη μετά τη στάση εργασίας που κήρυξαν οι τεχνικοί της τηλεόρασης για τα έκτροπα που σημειώθηκαν την Κυριακή στο Καυτατζόγλειο και αυτό ενδέχεται να μεγαλώσει τη συμμετοχή του κόσμου.

Τέλος, από την πλευρά της ομάδα, όπως σημειώνει ο Πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου, υπάρχει σεβασμός απέναντι στον Ηρακλή και σοβαρότητα ώστε το θεωρητικό φαβορί που είναι η Ξάνθη, να αποδειχτεί στο γήπεδο και η ομάδα να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

fans

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr