Μεταφέρεται την Τετάρτη 10/2 η εκδήλωση Start Up Week λογω της απεργίας

4 Φεβρουαρίου 201612:34

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων η εκδήλωση μετατίθεται για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 στις 17.30 στο Ξενοδοχείο Elisso, Ξάνθη.

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δ.Π.Θ. προσκαλεί στην εκδήλωση  για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας ‘STARTUP EUROPE WEEK’, που  διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από 1-5 Φεβρουαρίου σε 40 χώρες και σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

Στην Ξάνθη οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις της Κοινοτικής πρωτοβουλίας ‘Startup Europe’ καθώς και για το Ενωσιακό, το εθνικό και το περιφερειακό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας αναδεικνύοντας δράσεις και πρωτοβουλίες φορέων που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση του Startup Europe Week Xanthi απευθύνεται σε: νέους επιχειρηματίες, αποφοίτους που σκέφτονται να επιχειρήσουν, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις,  πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, κ.α. Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επικοινωνήστε με το  xanthi@startupeuropeweek.eu

Δείτε το πρόγραμμα και δεσμεύστε θέσεις  ΕΔΩ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr