Μετά τον Σάββα Μελισσόπουλο και ο Βασίλης Τσολακίδης θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα τους ψηφοφόρους

31 Μαΐου 201908:50

Όπως ο Σάββας Μελισσόπουλος χαρακτήρισε ανώριμους τους Ξανθιώτες οι οποίοι δεν πήραν χαμπάρι την κρυμμένη ηγετική ικανότητα του, γιατί δεν την είχαμε δει μέχρι τώρα κάπου, και ο Βασίλης Τσολακίδης θεωρεί υπεύθυνους τους ψηφοφόρους του Δήμου Αβδήρων που δεν ήθελαν να αλλάξουν.

Στην ανακοίνωση του βέβαια ο ίδιος δεν αναρωτιέται φυσικά γιατί να συνεχίσουν να τον δίνουν ευκαιρίες επί 20 χρόνια, και δεν αναρωτιέται φυσικά, μήπως οι ψηφοφόροι του Δήμου Αβδήρων έχουν μεγαλύτερη πολιτική αντιλιπτική ικανότητα από τον ίδιο, και δεν θέλησαν να ταυτιστούν από με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον “άχαστο” Στάθη Γιαννακίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσους μας ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα. Την οικογένεια μου, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας,  τους φίλους, τους εθελοντές μας,  τις οικογένειες των υποψηφίων μας.  Παράλληλα, σεβόμαστε και όσους δεν μας στήριξαν.

Διαβεβαιώνουμε την κοινωνία ότι κάναμε τον πιο έντιμο αγώνα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε αθέμιτα μέσα για να αλλοτριώσουμε συνειδήσεις.

Δυστυχώς, όμως κάποιοι άλλοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν να ανατρέψουν τα αποτελέσματα χωρίς να τους ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μας.

Εμείς συνεχίζουμε την ίδια αταλάντευτη τακτική, για το λόγο αυτό προτείνουμε  στους ψηφοφόρους μας να ψηφίσουν λευκό στην δεύτερη Κυριακή, επειδή για μας είναι η πλέον πολιτικά έντιμη στάση.

Ας  επιλέξουν οι συνδημότες  όποιον κρίνουν αυτοί  κατάλληλο ως  Δήμαρχο και εμείς βάσει του νέου εκλογικού νόμου θα συζητήσουμε προτάσεις και  λύσεις που αποβλέπουν στην αναβάθμιση του Δήμου μας.  

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr