Μετά από πέντε χρόνια οι Ξανθιώτες είδαν ποιον είχαν δήμαρχο, η νόμιζαν ότι είχαν

18 Μαΐου 201923:45

Με γυαλί σαν του Νίο, ο δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος περπάτησε στους δρόμους της πόλης για να διαπιστώσει και ο ίδιος πως η πόλη είναι χειρότερη από τι την παρέλαβε.

Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου, ο κόσμος τον υποδέχτηκε με τιμές αρχηγού διαλυμένου κράτους

Αναλυτικά

Στους εμπορικούς δρόμους της Ξάνθης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, ο οποίος συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον καθημερινό διάλογο και την επικοινωνία με τους συμπολίτες και επαγγελματίες. 
Μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος είχε την ευκαιρία για ακόμη μια φορά να συνομιλήσει τόσο με συμπολίτες που τον σταμάτησαν στον δρόμο ή κάθονταν σε καφετέριες, όσο και με καταστηματάρχες και ν’ ανταλλάξει απόψεις για ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο Δήμαρχος Ξάνθης έγινε αποδέκτης ένθερμων σχολίων και οι δημότες τον συνεχάρησαν για τις δράσεις και το έργο του και έλαβαν το φυλλάδιο των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού.
«Είμαστε κοντά στον εμπορικό κόσμο και τους επαγγελματίες της πόλης μας. Ακούμε τα ζητήματα που τους απασχολούν και με την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων υποστηρίζουμε την επιχειρηματική δραστηριότητά του για την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη διευκόλυνση του αγοραστικού κοινού», υπογράμμισε ο κ. Δημαρχόπουλος, δίνοντας παράλληλα το στίγμα για την ενδυνάμωση της τοπικής συνείδησης. «Από την καρδιά της πόλης μας, στέλνουμε συλλογικά σαν συνδυασμός το μήνυμα για τη στήριξη των τοπικών καταστηματαρχών. Αγοράζοντας από την Ξάνθη τα οφέλη επιστρέφουν στον τόπο μας. Στηρίζουμε την Ξάνθη και τους ανθρώπους μας. Όλοι μαζί για τον Δήμο Ξάνθης».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr