3CA9853D5401A5B67DF888D76ABBFB5D

Η Merilyn θα ξαναγεννηθεί!

15 Ιανουαρίου 201107:07

3CA9853D5401A5B67DF888D76ABBFB5DΕίναι πολύ πιθανό, να δούμε την Merilyn Monroe ξανά στην μεγάλη οθόνη, περίπου πέντε δεκαετίες μετά τον θάνατό της; Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο άνθρωπος που αγόρασε τα δικαιώματα για την διαχείριση της εικόνας, της πιο θρυλικής ηθοποιού του πλανήτη.

Ο Jamie Salter, που ήδη διαχειρίζεται την εικόνα του Bob Marley, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει στην κατοχή του, ουσιαστικά… την Merilyn Monroe! Τα δικαιώματα στον Salter έδωσε η Anna Strasberg, χήρα του μέντορα της Monroe και δασκάλου υποκριτικής, Lee Strasberg, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός της κληρονόμος.

Σε μια εποχή που, όπως φαίνεται και από τη πρόσφατη λίστα του Forbes, οι celebrities που έχουν αποβιώσει φέρνουν ακόμα πολλά λεφτά, ο Salter αποφάσισε να το κάνει επιχείρηση. Έτσι, σκοπός του είναι, όχι μόνο να δούμε το όνομα της Merilyn να διαφημίζει μια νέα μάρκα ρούχων, αρωμάτων και κοσμημάτων, αλλά ακόμα και την ίδια την Merilyn να μας χαμογελάει ξανά στη μεγάλη οθόνη, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

Στα άμεσα σχέδια του Salter, είναι να ξεκινήσει στην τηλεόραση ένα reality show για να βρεθεί «το επόμενο πρόσωπο της Merilyn Monroe». Όπως υποστηρίζει η χήρα του Strasberg, βρίσκει «τολμηρές και πρωτοπόρες» τις ιδέες του Salter, οι οποίες θα βοηθήσουν στο να διατηρηθεί ζωντανή η εικόνα της Merilyn και στον 21ο αιώνα.

Ο τραγικός θάνατος της Merilyn Monroe, σε ηλικία μόλις 36 ετών, το 1962 από υπερβολική δόση, την έβαλε στο πάνθεον του Hollywood. Στην στιγμή της απόλυτης δόξας και επιτυχίας, έμεινε για πάντα ζωντανή στις μνήμες ως η πιο όμορφη και εντυπωσιακή ξανθιά του κόσμου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr