Μεγάλη ικανοποίηση στους διοργανωτές για τις ημέρες Kayak της Ξάνθης

19 Σεπτεμβρίου 201411:25

Με συμμετέχοντες από την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Καβάλα, το Κιλκίς αλλά και με πολλούς επισκέπτες από τις γιορτές της Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη , ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΓΙΑΚ 2014 στο Νέστο ποταμό.

Από την Δευτέρα 1/9 και μέχρι και την Τετάρτη 3/9 πάνω από 800 επισκέπτες πέρασαν από την εκδήλωση και περί τα 110 άτομα δοκίμασαν δωρεάν το μοναδικό σπορ του καγιάκ ορμητικών νερών.

Οι εντυπώσεις όπως: τέλεια, μοναδικό, αδρεναλίνη αλλά και άξιζε τον κόπο ή το φανταζόμασταν πιο εύκολο ή θα το ξανάκανα, ήταν η επιβράβευση της Riverland και της Μετάβασης για αυτή την πρωτοβουλία που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Νέστο ποταμό.

Ευχαριστούμε πολύ τους υποστηρικτές μας για την εμπιστοσύνη τους στην εκδήλωση.

Και επειδή όταν τελειώνει μια επιτυχημένη εκδήλωση ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης που είναι: “ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΓΙΑΚ” / Kayak for kids (πρώτη γνωριμία με το καγιάκ ποταμού για παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 11 ετών) στις 27 και 28.09.2014 στην πισίνα του ξενοδοχείου Agriani / Ξάνθη.

Παράλληλα με αυτή την εκδήλωση και σε διαφορετικές ώρες θα πραγματοποιείται σχολή Eskimo Roll Kayak.

Ο στόχος είναι να γίνει η Ξάνθη “πόλη του καγιάκ” για αυτό κάθε τριάντα με σαράντα ημέρες, θα υπάρχει κάποια εκδήλωση με καγιάκ στην πόλη ή στον Νέστο!!!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr