Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της ΧΑΡΜΑ στη ΒΙΠΕ Ξάνθης. Κατασβέστηκε το απόγευμα

10 Ιανουαρίου 201415:54

Μεγάλη φωτιά σε εγκαταστάσεις εταιρίας στη Βιομηχανική Περιοχή της Ξάνθης ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής. Πρόκειται για την εταιρία ΧΑΡΜΑ που παρασκευάζει σαλάτες, οι εγκαταστάσεις της οποίας τυλίχτηκαν στις φλόγες, στη 1.30 μ.μ. , όταν και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο έξι οχήματα, 14 άνδρες και 1 γυναίκα της Π.Υ. ΒΙΠΕ  και της ΠΥ Ξάνθης, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο και να κατασβήσουν την πυρκαγιά, περίπου στις 3 μ.μ.

Η φωτιά ξεκίνησε από τα γραφεία (πιθανότατα από βραχυκύκλωμα αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Πυροσβεστική), τα οποία καταστράφηκαν αλλά δεν επεκτάθηκε στους χώρους παραγωγής, καθώς πρόλαβε να την περιορίσει η Πυροσβεστική . Όμως από τους καπνούς, είναι δυνατόν να έχουν προκληθεί ζημιές και στην παραγωγή, τις πρώτες ύλες και τα προϊόντα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.

Την ώρα της πυρκαγιάς δεν υπήρχε προσωπικό στο εργοστάσιο, το οποίο μόλις είχε κλείσει ενώ τις ακριβείς συνθήκες της πυρκαγιάς ερευνά η Πυροσβεστική.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr