Μεγάλη επιτυχία Μητσοτάκη – Ανακοίνωσε τον Χ.Μέτιο την μέρα που άνοιξε ο δρόμος για ποινική εξέταση υπόθεσης του

9 Οκτωβρίου 201809:22

Αν μέχρι τώρα οι πολίτες μέσα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα έσπαζαν και κανένα χαμόγελο με τους θεατρινισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως φαίνεται με την Νέα Δημοκρατία θα σταματάνε να βλέπουν Σεφερλή. Αυτή η χώρα δεν έχει όχι απλά μέλλον αλλά ούτε παρόν.

Και αυτό, όχι γιατί δεν είναι ικανοί αυτοί που με μανία επιδιώκουν την εξουσία, αλλά γιατί όλοι είναι “Μικρές Αντουανέτες”. Έχουν πλήρη άγνοια τι συμβαίνει στην κοινωνία και την απαξιώνουν σε τέτοιο βαθμό όπου πάνε την φασισμό σε άλλο επίπεδο. 

Κάπως έτσι , μάλλον, έτσι ακριβώς είναι και τα πράγματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ όσο αφορά την Νέα Δημοκρατία. Κουμάντο κομματικά στην περιοχή κάνουν νέοι “Κουικάρες” που χρησιμοποιούν την Περιφέρεια ώστε στην συνέχεια να πάρουν ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Όπως το έκανε ο Τέρενς Κουίκ, ο άνθρωπος που ως δημοσιογράφος στα νιάτα του ήταν ο μόνος που τολμούσε και μιλούσε ανοιχτά για την 17 Νοέμβρη, ήρθε στην Θράκη, έγινε Τουρκοφάγος και στην συνέχεια, υποτάχθηκε σε καρέκλα και ιδεολογικούς συντρόφους του Κουφοντίνα.

Αυτή ακριβώς λοιπόν θα είναι η πορεία του νέου Τέρενς Κουίκ, του Μακάριου Λαζαρίδη, ο οποίος με την άλλον εισαγόμενο πολιτικό σωτήρα της Θράκης, τον κ.Αυγενάκη, στήνουν ένα τέλειο ψηφοδέλτιο στην Καβάλα για να βγει στην Καβάλα ο κύριος Λαζαρίδης και μετά να χτυπήσει ένα Επικρατείας Σκέτο, και επίσης, επιμένουν για Περιφερειάρχη και επιβάλουν στον Μητσοτάκη τον Χρήστο Μέτιο. 

Τι λέει στην περιοχή το κόμμα, για την πορεία του νυν Περιφειάρχη, αδιάφορο, απαξίωση, πως το είπαμε αλλιώς, φασισμός. Για να πιάσει τόπο και ο ορισμός της λέξης

Απρόσμενη εξέλιξη;

Και την μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε με καμάρι την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου, όπως γράφει το evdomimera.gr, εκδικάσθηκε  η υπόθεση της αγωγής που κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εργαζόμενοι σε εταιρεία πετρελαιοειδών του Χρίστου Μέτιου οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές τους για να τους παρουσιάσει ως απασχολούμενους στην επιχείρηση του προκειμένου να εγκριθεί το πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε.

Το σημαντικό από τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι και ο μάρτυρας υπεράσπιση του κ. Μέτιου παραδέχθηκε ότι οι υπογραφές στα έγραφα που έδειχνα απασχολημένους του μηνυτές δεν ήτανε δικές τους αλλά πλαστογραφήθηκαν. Φυσικά αυτή η ομολογία που κατεγράφη στα πρακτικά ανοίγει τον δρόμο για την ποινική εξέταση της υπόθεσης.

Σε όλα αυτά, ας προσθέσουμε και την γραμμή που έδωσε η Νέα Δημοκρατία μέσα από ΜΜΕ της περιοχής πως, όσοι πάνε αντίθετα με την επιλογή Μέτιου θα διαγραφούν. Αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr