Με μεγάλη επιτυχία το Let’s Do It Greece στον Δήμο Τοπείρου

3 Απριλίου 201714:15

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Τοπείρου στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού Let’s do it Greece που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ., στα Στενά του Νέστου και στον οικισμό Γαλάνη αλλά και στην Παραλία Ερασμίου. 

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Τοπείρου με τον Δήμαρχο κ. Θωμά Μίχογλου δήλωσε συμμετοχή δείχνοντας την έμπρακτη ευαισθητοποίηση στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ε. Πολυχρονιάδου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Κιατίπης, Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Π.Π.Α.Π. και δημοτικός σύμβουλος κ. Χ. Σπυριδόπουλος, η Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Γαλάνης κα. Ε. Μαυροπούλου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Τοξοτών και την Πρόεδρο κα. Π. Καρασακαλίδου, Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλάνης με τον Πρόεδρο κ. Κ. Μωυσιάδη, συμμετείχαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον εθελοντικό καθαρισμό και συνεργαστήκανε για τον κοινό σκοπό.

Η συμμετοχή ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα και δείχνοντας στην πράξη το ενδιαφέρον όλων κυρίως για το περιβάλλον.

Συνολικά στην δράση συμμετείχαν 40 άτομα περίπου που μοιράστηκαν σε 4 σημεία και στα οποία δόθηκαν γάντια, σακούλες και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσαν πάνω από 50 μεγάλες σάκους με απορρίμματα .

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια δήλωσε ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Θωμάς Μίχογλου σε όλους τους εθελοντές και τους συλλόγους που έλαβαν μέρος ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους και τη διάθεση για εθελοντική προσφορά. Στέλνοντας και φέτος το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της αξίας της εθελοντικής προσφοράς, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε πολίτη και κάθε σύλλογο που έλαβε μέρος στην σπουδαία αυτή εθελοντική πρωτοβουλία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr