Με βραβεύσεις ιστορικών στελεχών της ξεκινά τη νέα δεκαετία η ΟΕΒΕ Ξάνθης

16 Φεβρουαρίου 202022:44

Την καθιερωμένη κοπή πίτας τέλεσε για το 2020 η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ξάνθης, όπου παραβρέθηκε σύσσωμος ο επαγγελματικός κόσμος και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

Τους επαγγελματίες της Ξάνθης τίμησαν και πολλοί φίλοι τους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πρώτοι στο επί πολλά έτη δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο καλούνται να επιχειρήσουν, να διαβιώσουν αξιοπρεπώς και να συνδράμουν την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, κ. Μαίρη Τσιακίρογλου, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την τιμή, μετέδωσε ένα αισιόδοξο και ενωτικό μήνυμα μέσα από την τελετή βράβευσης ανθρώπων που σημάδεψαν την ιστορία, την λειτουργία και τον συνδικαλιστικό ρόλο του φορέα σε όλα τα επίπεδα και προς κάθε κατεύθυνση. 

Περισσότερο συγκινητική, ίσως από οποιαδήποτε άλλη στην εκδήλωση, ήταν η βράβευση του κ. Γεωργίου Ταουκτσόγλου, του συνταξιούχου δασκάλου που προσέφερε τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι του για δημιουργική δράση στην ΟΕΒΕ Ξάνθης επί πολλά έτη και την αξία του ρόλου του αναγνωρίζουν μέχρι και σήμερα όλοι οι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες και οι έμποροι της Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr