Με το Nissan X-Trail η περιπέτεια φτιάχτηκε για πολλούς!

27 Ιουλίου 201908:01

Ορίζοντας με την σχεδίασή του την κατηγορία των σύγχρονων SUV, τοNissan XTrail, αποπνέει κύρος και γοητεία, προσφέροντας μια νέα εμπειρία φιλοξενίας στο εσωτερικό του.

Σχεδιασμένο για να μεταφέρει πέντε ή προαιρετικά επτά άτομα σε τρεις σειρές καθισμάτων, το X-TRAIL εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα 4,69 μέτρα του μήκους του. Οι επιβάτες της δεύτερης σειράς, απολαμβάνουν τον καλύτερο, στην κατηγορία, χώρο για τα πόδια τους, χάρη στο μακρύ μεταξόνιο και στα νέας σχεδίασης εμπρός καθίσματα ενώ η πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων για τον έκτο και τον έβδομο επιβάτη είναι απλή υπόθεση χάρη στις λειτουργικές λύσεις που επέλεξε η Nissan. Ο δε χώρος αποσκευών ξεκινά από 455 λίτρα στην επταθέσια διάταξη και από 565 λίτρα στην πενταθέσια διάταξη.

Κυρίαρχο στοιχείο του θαλάμου επιβατών είναι τα υψηλής ποιότητας υλικά και οι κομψές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν στις διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού τον τεχνολογικό πλουραλισμό ενός αυτοκινήτου που δημιουργήθηκε για να κάνει κάθε περιπέτεια αξέχαστη.

Η κορυφαία πολυτέλεια στο X-Trail είναι αυτή της επιλογής είτε πρόκειται για τους κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης, είτε για τις καινοτομίες υποστήριξης του οδηγού, άνεσης και ασφάλειας.

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε ανάμεσα στο νέο βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων που αποδίδει 160 ίππους και να απολαύσετε τις εντυπωσιακές επιδόσεις, την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (από 5,7 λίτρα) και την ευκολία που εξασφαλίζει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στις καθημερινές σας μετακινήσεις και στον ακόμη νεότερο πετρελαιοκινητήρα των 1,7 λίτρων με ισχύ 150 ίππους ο οποίος συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων είτε με το αυτόματο M-CVT συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης. Τα δύο αυτά κιβώτια τοποθετούνται τόσο στις δικίνητες (2WD) όσο και στις τετρακίνητες (4WD) diesel εκδόσεις του X-Trail.

Ανεξάρτητα από το μηχανικό σύνολο και το σύστημα μετάδοσης που θα επιλέξετε ο κοινός παρονομαστής βρίσκεται στο πολύ χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα του ιαπωνικού SUV και στην συναρπαστική συμπεριφορά του στο δρόμο. Πέρα από αυτόν, στις εκτός δρόμου αποδράσεις η έξυπνη τετρακίνηση προσαρμόζει το X-Trail στις μεταβαλλόμενες συνθήκες παρέχοντας αυτόματα την ισχύ στους τροχούς που την χρειάζονται περισσότερο, διασφαλίζοντας έτσι τον απόλυτο βαθμό πρόσφυσης.

Πέρα από την ικανότητά του στο δρόμο, το X-Trail διαθέτει τεχνολογίες που δίνουν νέο νόημα στην ασφάλεια, την συνδεσιμότητα και την υποστήριξη του οδηγού με την ταυτόχρονη παρουσία συστημάτων που κάνουν την ζωή σας στο δρόμο λιγότερο αγχώδη, περισσότερο άνετη και αναμφίβολα συναρπαστική. Οι καινοτομίες της Nissan από τις οποίες επωφελείται το X-Trail αποτελούν σημεία αναφοράς με κορυφαία όλων την φιλοσοφία Nissan Intelligent Mobility στην οποία εντάσσονται συστήματα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, προειδοποίησης του οδηγού, υποβοήθησης για την κάθετη και παράλληλη στάθμευση, πανοραμική θέασης 360Ο χάρη σε τέσσερις κάμερες και προειδοποίησης απόκλισης από την λωρίδα κυκλοφορίας. Η έννοια της ευφυούς κινητικότητας είναι απολύτως χρηστική και προσβάσιμη από εσάς στο X-Trail το οποίο διαθέτει ακόμα συστήματα προειδοποίησης τυφλού σημείου που εντοπίζει οχήματα τα οποία βρίσκονται στο χώρο των τυφλών σημείων γύρω του, ανίχνευσης κινούμενων αντικειμένων γύρω από το αυτοκίνητο, προειδοποίησης κάθετης κίνησης σε περίπτωση διασταυρούμενης κυκλοφορίας κατά την διάρκεια οπισθοπορείας και υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το φρένο ή να χρησιμοποιήσετε το χειρόφρενο.

Με όλα αυτά, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης Intelligent 4×4 αλλά και τις λειτουργίες που αποτρέπουν την εμπλοκή σε ατύχημα προφυλάσσοντας εσάς, την οικογένεια σας και τους άλλους χρήστες του δρόμου το X-Trail είναι ο ιδανικός σύντροφος για μια ζωή γεμάτη…περιπέτεια!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr