Με τις καλύτερες γραφικότητες ξεκινά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

19 Νοεμβρίου 201820:16

Χθες ήμασταν εκατοντάδες. 
Σήμερα είμαστε χιλιάδες.
Αύριο θα είμαστε η πλειοψηφία!

Με αυτές τις φράσεις έκλεισε το δελτίο τύπου ο Χριστόδουλος Τοψίδης με το οποίο ευχαριστούσε το κόσμο που παραβρέθηκε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας τους, και τώρα που τις κοιτάμε καλύτερα, που τις έχουμε ξαναδεί, που τις έχουμε ξαναδεί….. α ναι, στους γραφικούς ΑΝΕΛ

Αναλυτικά το δελτίο 

Η χθεσινή εκδήλωση της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου, ως Περιφερειάρχη  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  ήταν το πρώτο βήμα για μια μεγάλη, νέα πορεία αλλαγής σελίδας  για τον τόπο μας.

Ευχαριστώ όσους ήταν στο πλευρό μας χθες στην Κομοτηνή κι όσους μας στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας.

Όσους συμπορεύονται μαζί μας στο δρόμο προς τη νίκη. Όσους επιλέγουν να είναι μέρος της «Περιφερειακής Σύνθεσης» για να νικήσει η προκοπή, η πρόοδος, η ανάπτυξη και τελικά οι πολίτες.

Το πάθος και ο ενθουσιασμός σας στη χθεσινή εκδήλωση, η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και η πίστη σας στο κοινό μας όραμα, μας δίνουν δύναμη να αγωνιστούμε για μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιφέρεια που θα καινοτομεί, πυλώνα ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας καλώ να δουλέψουμε όλοι μαζί για την Περιφέρεια που αξίζουμε.

Χθες ήμασταν εκατοντάδες. 
Σήμερα είμαστε χιλιάδες.
Αύριο θα είμαστε η πλειοψηφία!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr