Με την αξία του ο Σάββας Μελισσόπουλος καταλαμβάνει την 3η θέση

14 Μαΐου 201922:51

Αν για κάτι πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον Σάββα Μελισσόπουλο, και οι σύμβουλοι τους τα ρούχα τους, είναι η προσπάθεια του να διαλύσει την Κοινωνία Δημοτών, και να κάνει τα πάντα ώστε να παραδώσει για άλλα 5 χρόνια την Ξάνθη στην μετριότητα και το κομπαρσιλίκι. Μάλιστα υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι είναι ο μεγάλος ευεργέτης των Δημαρχόπουλου και Τσέπελη.

Πριν λίγες ημέρες όταν γράφαμε ότι έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, πολύ καλά έκανε και δεν το διέψευσε, θα αναγκαζόμασταν σήμερα με την φωτογραφία αυτή να γράφαμε 47 παραγράφους. 

Ο Σάββας Μελισσόπουλος δεν έχει καταλάβει το ρόλο του, είναι προφανές ότι είναι υπό την καθοδήγηση ατόμων που εξασκούν το παραγοντιλικί τους στις σημερινές εκλογές, και δεν έχει την δυνατότητα όχι μόνο να ηγηθεί και να ανατρέψει αυτό που συμβαίνει στο δήμο Ξάνθης, αλλά ούτε καν να εμπνεύσει τα νέα παιδιά που τον ακολουθούν.

Οι περισσότεροι μέσα στον συνδυασμό έχουν καταλάβει ότι αποτελούν απλά “γεμιστικά υλικά” για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο. Η μεγάλη τους απογοήτευση όμως δεν θα είναι η 3η θέση που θα πάρει ο συνδυασμός, αλλά η επόμενη ημέρα όπου ο Σάββας Μελισσόπουλος και σύμβουλοι που θα βγούνε όπως ο Σταυρακάρας, Τιμούρ, θα παραιτηθούν γιατί πολύ απλά η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει, θα είναι ασπιρίνη στον καρκίνο

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr