Με λαμπρότητα τιμήθηκαν οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες στη Σταυρούπολη

9 Νοεμβρίου 201820:37

Την Τετάρτη  7 Νοεμβρίου 2018  στις 18.00 το απόγευμα  τελέστηκε ο Μεγάλος  Εσπερινός και πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση στο χώρο του Κ.Α.Π.Η., ενώ την  Πέμπτη  8 Νοεμβρίου 2018, τελέσθηκε ο  Όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία  Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.

Στις εκδηλώσεις όπως  και στη  λιτάνευση της ιερής εικόνας  του Αρχαγγέλου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Ιωάννης Δρεμσίζης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος και κ. Μιχάλης Λομβαρδέας ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Κωνσταντίνος Σαρόγλου και πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής καθώς η πρόεδρος των Σταυρουπολιτών Αθήνας κα Νίκη Πανούση οργάνωσε με 45 Αθηναίους εκδρομή στη Σταυρούπολη.

Θυμίζουμε ότι, κάθε μέρα έως και τις 14 Νοεμβρίου  τελείται στον Ιερό Ναό,  Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ το Σάββατο  10 Νοεμβρίου 2018 στις  19.30 θα πραγματοποιηθεί χοροεσπερίδα στο  “Το Στέκι” του Μαντάρα,  με ζωντανή μουσική, χορό για όλους και  πλούσια κουζίνα με είσοδο  5€.

Όλες οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τον Ι.Ν. Παμμέγιστων Ταξιαρχών και υποστηρίζονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ορφέας”  Σταυρούπολης και το ΚΑΠΗ ΣταυρούποληςΤηνέΣτο επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

πηγή: Δημοτικό Ραδιόφωνο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr