Με αγροτικά περιπολικά θα κυνηγούν στην Κρήτη τους χασισοκαλλιεργητές!

14 Απριλίου 201312:26

Έφτασαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο τα αγροτικά περιπολικά, προκειμένου να ενισχύσουν την αστυνόμευσης στις ορεινές περιοχές όπου υπάρχουν δύσβατα εδάφη! Θα κάνουν περιπολίες σε σημεία που τα επιβατικά περιπολικά αδυνατούν να προσεγγίσουν και θα λύσουν τα χέρια των αστυνομικών, που εδώ και καιρό τα ζητούσαν λόγω των γεωγραφικών χαρακτηριστικών του νησιού.

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε, από ελληνική εταιρεία που εισάγει από ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, οκτώ αγροτικά αυτοκίνητα το περασμένο διάστημα. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η ΕΛ.ΑΣ. προμηθεύεται οχήματα τέτοιου τύπου.

Τα ειδικά 8 συνολικά τροποποιημένα οχήματα θα ενισχύσουν τις περιφερειακές Διευθύνσεις της Αστυνομίας ανά τη χώρα.

Στο Ηράκλειο το ένα τέθηκε στη διάθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και το δεύτερο εντάσσεται στο δυναμικό του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Οι εντυπώσεις που άφησαν στους αστυνομικούς από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησαν στο νομό οι καλύτερες. Ήδη απρόσιτες περιοχές έχουν μπει στο στόχαστρό τους και οι έρευνες στις οποίες συμμετείχαν απέφεραν καρπούς.

Πηγή: neakriti

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr